Jessica von Bredow-Werndl precies maand na bevalling weer op wedstrijd Video

Jessica von Bredow-Werndl en Unee BB. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op 14 augustus beviel Jessica von Bredow-Werndl van een zoon. Twee weken daarna zat de kersverse moeder alweer in het zadel. ‘Ik voel me zo fit dat ik spontaan heb besloten om Unee BB en Dalera BB mee te nemen naar CDI Donaueschingen’; liet de amazone weten op haar Facebook-pagina.

Vandaag werd de Intermediaire II-rubriek verreden. Met de Easy Game-dochter Dalera BB greep Von Bredow unaniem de overwinning. Zij behaalden een gemiddelde score van 72,500%. Op de tweede plaats volgde Uwe Schwanz  met Fifth Avenue (v. Florencio) met 71,491%.

Anne Beth

Nadat de bij Van Norel gefokte Anne Beth heel 2017 al uitkwam onder Isabell Werth nam in Donaueschingen Lisa Müller de teugels weer over. In de Intermediaire II-rubriek werd deze combinatie vijfde met 69,254%.

Unee BB

Zaterdag is Unee BB aan de beurt om zijn rentree te maken. In 2016 en 2015 behaalde Von Bredow een bronzen medaille met deze Gribaldi-zoon in de Wereldbekerfinale.

Winnende rentree:


Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.