Jochems slaat dubbelslag: ook winst in Grand Prix CSIO Dublin

Kevin Jochems en Captain Cooper. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zojuist won Kevin Jochems de Grote Prijs van Dublin. Nadat Jochems al de Grote Prijs van Hickstead won twee weken geleden, mag de jonge ruiter ook deze prestigieuze Grote Prijs op zijn palmares bijschrijven.“Niet te geloven. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is”, klinkt Jochems beduusd. Ook Angelique Hoorn reed een super sterke eerste ronde, en werd uiteindelijk zevende.

Na een barrage van zeven deelnemers, stond Kevin Jochems met Captain Cooper (v.Namelus) lang aan de leiding. Jochems reed foutloos in een tijd van 40,93. Als tweede starter zag Kevin de concurrentie zich stukbijten op zijn tijd, maar fout na fout viel, en uiteindelijk ging de €66,000 mee naar Stal Thijssen.

Hoorn

De Franse Alexis Deroubaix werd tweede, en de Italiaan Lorenzo de Luca belandde op plaats drie. Angelique Hoorn moest na een super strakke eerste ronde, helaas twee fouten incasseren in de barrage met Brego R’N B (v.Namelus). Met een tijd van 40,40 en pakte Hoorn nog een zevende plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: KNHS/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.