Jong talent voor Constant van Paesschen

De Belgische springruiter Constant van Paesschen krijgt de beschikking over een nieuw jong talent. De vijfjarige Only Girl in Town kwam dit jaar in Valkenswaard in actie met Kevin Jochems in de Youngster Tour in Valkenswaard en zal voortaan in actie komen met Van Paesschen.

De Diamant de Semilly-dochter, die tot nog toe bekend stond onder de naam Bali des Cedres Verts is een volle zus van de AES-dekhengst Utamaro d’Ecaussinnes, die tot voor kort gereden werd door de Brit Joe Clee. De twaalfjarige hengst, die met Clee vierde werd op het EK in Aken en vorig jaar Belgisch ‘Paard van het jaar’werd, wordt sinds vorige maand gereden door Clee’s landgenoot William Whitaker.

Internationale familie

De moeder van Only Girl in Town, is de merrie Arizona van Arenberg (Quidam de Revel), die zelf op 1.60m niveau gesprongen heeft. Zij bracht ook Via les Cedres Verts, een zevenjarige dochter van Landor S die op 1,30m-niveau uitkomt met de Braziliaanse ruiter João Victor Castro.

 

Bron: Equnews

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.