Jong talent voor Leopold en Mathijs van Asten

De vorig jaar goedgekeurde sBs-hengst Mallito is aangekocht door Leopold en Mathijs van Asten. De vijfjarige zoon van I’m Special de Muze liep zich in de kijker op de PAVO Hengstencompetitie in België. 

Mallito, het fokproduct van de broers Bart en Jan Van Hove uit België nam onder mede-eigenaar Thiago Ribas da Costa succesvol deel aan de Pavo Hengstencompetitie. De eerste twee wedstrijden voor vijfjarigen in Lier was de hengst foutloos en voert met een groep van vijftien leeftijdsgenoten het klassement aan met 122 punten.

In België verwierven de broers Van Hoves bekendheid als fokkers van het zilveren Olympiadepaard H&M All In van Peder Fredricson.

Bron Galop.be

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.