Jong talent voor Victoria Gulliksen

De Noorse springamazone Victoria Gulliksen heeft geïnvesteerd in de Hannoveraan Papa Roach (v. Perigeux). De achtjarige ruin was een succesvol paard onder Andreas Knippling en liep de laatste maanden onder Knipplings landgenote Eva Bitter.

Papa Roach is een echte prijsvechter, Andreas Knippling vertelde eens na een overwinning met de zoon van Perigeux: “Als je hem tien keer start, win je acht keer een rozet.” Knippling boekte onder meer zeges in Oliva, Wiener Neustadt en Lamprechtshausen, voornamelijk in rubrieken voor jonge springpaarden.

Victoria Gulliksen verklaarde aan World of Showjumping erg blij te zijn met het paard: “Hij geeft me een super gevoel en ik geloof dat ik in de toekomst een kampioenschapspaard aan hem heb.”

Bron World of Showjumping/Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.