Jonge talenten voor Franse kampioen Dilasser

De Franse kampioen bij de springruiters, Marc Dilasser heeft de beschikking gekregen over twee jonge talenten. Voor de stoeterij Haras de Bélesbat gaat Dilasser de zesjarige KWPN-er Godfather B en de in Italië gefokte Manrico di Montefiridolfi rijden.

Godfather B is een zoon van Numero Uno, gefokt bij stoeterij Hemmelhorst in Borne, die via de veulenveiling van Borculo werd verkocht. Hij kwam terecht op Haras de Bélesbat die hem vervolgens aan Marc Dilasser te rijden gaf. Godfather stamt uit de lijn van de beroemd merrie Liberty (v. Libero) die onder Laura Kraut op de Spelen van Sydney liep. Hij is de halfbroer van Beat Mändli’s Charlotte B (v. Quidam de Revel).

Manrico di Montefiridolfi

Manrico di Montefiridolfi is in Italië gefokt en een zoon van Cardento. De zevenjarige komt uit een BWP-merrielijn en via Fences veiling van 2013 bij Haras de Bélesbat. De beide paarden hebben op nationale jonge paardenwedstrijden gelopen het afgelopen jaar.

Bron Grandprix-replay/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.