Jos Lansink investeert opnieuw met Ashford Farm in jong talent

Samen met Enda Carroll van Ashford Farm kocht Jos Lansink opnieuw een jong talent. De zevenjarige Berlin-dochter Kandora van Bjorn VandenBossche werd aangeschaft, dat maakte de Belgische springruiter gisteren op Facebook bekend. Eerder dit jaar kochten Carroll en Lansink de achtjarige Calvino de Nyze Z (v. Calvaro Z) van Leon Thijssen.

Kandora was onder Bjorn VandenBossche dit jaar finaliste op het WK voor zevenjarigen in Lanaken. Daarvoor had het paar al verschillende hoge klasseringen in de internationale Youngster-klassen behaald.

‘Beste paard ooit’

Tegenover Horseman verklaarde Enda Carroll: “Ik denk dat ik met het paard Kandora het beste paard heb gekocht dat ik ooit in mijn bezit heb gehad.”

Calvino de Nyze Z

Samen met Jos Lansink kocht Carroll begin september ook al de AES-hengst Calvino de Nyze Z. De achtjarige zoon van Calvaro Z werd afgelopen week voor het eerst voor zijn nieuwe eigenaren uitgebracht door Stefanie van den Brink.

Bron Facebook/Horseman.be

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.