Katharina Offels Daline naar McLain Ward

Afgelopen april mocht de Duitse amazone Katharina Offel een nieuw paard in haar stallen verwelkomen. Lang heeft ze van deze Daline (v. Vingino) niet mogen genieten. De KWPN-merrie is inmiddels doorverkocht naar wereldbeker-winnaar McLain Ward. 

Ruim twee maanden geleden liet Offel nog weten in haar nopjes te zijn met de komst van de Vingino-nakomeling, die aangekocht werd met de hoop in de toekomst in Grote Prijzen op het hoogste niveau mee te kunnen draaien. Doordat de amazone zich nu richt op de ontwikkeling van haar eigen bedrijf, heeft zij in overleg met de eigenaren besloten de schimmelmerrie te verkopen.

Onafhankelijk

“Naast de drukke bezigheden met de bouw van mijn eigen stal en het opzetten van mijn bedrijf, ligt mijn focus nu niet meer alleen op de sport. Ik wil financieel op eigen benen kunnen staan, vandaar dat ik de moeilijke keuze heb moeten maken Daline te verkopen”, schrijft de amazone op haar website.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Website Katharina Offel

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.