Kevin Beerse wint rankingproef Roosendaal

De zege in de rubriek over 1,45m met barrage, die meetelt voor de Longines rankings, was zojuist in Roosendaal voor Kevin Beerse met de Harley VDL-zoon Camelot.  De ruiter uit het Friese Warga voerde in de barrage lange tijd een Nederlandse top drie aan met ruim twee seconden verschil met de nummer twee, maar Annabel Shields wist op het laatste moment nog een plek in die top drie te bemachtigen en werd tweede.

Shields kwam in deze rubriek aan de start met de KWPN-ruin Wet Wet Wet en liet de zoon van Mr Blue in 31,76 seconden over de eindstreep galopperen. Hiermee kwam de Britse amazone het dichtst bij de foutloze tijd van Beers en de negenjarige Camelot(31,47 seconden), maar kon ze hen niet van de eerste plaats verdrijven.

Top vijf

Ruben Romp en Audi’s Teavanta II C Z (v. Treasure) stonden geruime tijd op de tweede plaats met hun tijd van 33,51 seconden, maar werden uiteindelijk derde voor Vincent Voorn met Audi’s Wizard. Voorn was met de Lupicor-zoon de langzaamste foutloze combinatie in de barrage en eindigde met 33,73 seconden op de klok op de vierde plaats.

De top 5 werd compleet gemaakt door Remco Been met Holland Vd Bisschop. Het duo stond na de eerste ronde bovenaan in de lijst, maar kreeg vier strafpunten in de barrage en moest genoegen nemen met de vijfde plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.