Kevin Jochems weer in het zadel

Kevin Jochems, hier met Zanzibar. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Kevin Jochems was na zijn val in Oliva afgelopen oktober, waarbij hij zijn bekken brak, lange tijd uit de roulatie. Een lange weg naar herstel volgde. Op zijn Facebook-pagina maakte de ruiter bekend dat hij inmiddels weer voor het eerst in het zadel heeft plaatsgenomen. “Voor het eerst weer te paard, sinds mijn val. Ik ben zo blij”, schrijft de ruiter. 

“Vandaag was een grote dag, voor het eerst weer te paard. Het moment toverde een grote glimlach op mijn gezicht. Tegelijkertijd grijp ik de kans aan om iedereen te bedanken die mij de afgelopen tijd heeft gesteund”, blikt Jochems terug.

De ruiter was in Oliva dressuurmatig aan het rijden toen zijn paard plots struikelde en viel. Jochems brak daarbij zijn bekken en onderging vervolgens twee operaties.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook Kevin Jochems

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.