Killossery Kaiden maakt debuut met nieuwe amazone

De wereldkampioen van de jonge springpaarden van afgelopen jaar in Lanaken, Killossery Kaiden (v. Lux) heeft in Liverpool zijn debuut gemaakt met zijn nieuwe amazone. De ruin kwam uit in een tweefasen-rubriek en finishte dubbel foutloos, waarmee hij tweede werd.

In november werd Killosery Kaiden op de Goresbrigde Supreme Horse Sale of Show Jumping in Ierland voor 270.000 euro verkocht aan Adrienne Dixon en de de amazone laat er geen gras over groeien om met de Lux-zoon in actie te komen.

September vorig jaar pakte de ruin uit een Cruising-merrie de wereldtitel bij de zesjarigen in Lanaken. Killossery Kaiden was met zijn ruiter Gerard O’Neill de enige foutloze in de barrage.

Bron: Grand Prix Replay

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.