Kim Emmen op het podium in Mechelen

Kim Emmen hier met Ventje. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op Jumping Mechelen heeft Kim Emmen zich opnieuw in de prijzen gereden. In het 1,40 m direct op tijd stuurde ze Cibalia (v. Numero Uno) naar de tweede plek. Voor Caroline Poels en Dannuco, eveneens een nazaat van Numero Uno, was er ook een top vijf-klassering. De rubriek kwam op naam van Jack Whitaker met Stakkato de Fee (v. Stakkato Gold).

Van de 34 deelnemers kwamen er slechts zeven zonder fouten over de finish. In de razendsnelle tijd van 62,14 seconden was Jack Whitaker met zijn elfjarige Stakkato Gold-zoon de duidelijke winnaar. Kim Emmen en haar KWPN-merrie van Numero Uno legden het parcours af in 65,69 seconden en mochten zich zodoende als tweede opstellen.

Thuisrijder Sam Polleunis en Caronja (v. Caritano Z) reden met 65,71 seconden naar de derde tijd, voor landgenoot Frederic Vernaet die met Gin Duidam (v. Quidam de Revel) die in 66,38 seconden over de streep kwam.

Met een tijd van 68,03 seconden maakten Caroline Poels en haar achtjarige ruin van Numero Uno de top vijf compleet. Johnny Pals reed zich ook in de prijzen. Met de hengst Chat Botte du Ruisseau Z (v. Casall) eindigde hij als zevende.

Klik hier voor de livestream van ClipMyHorse.tv

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.