Kirsten Brouwer en Ghandi winnen ZZ-Zwaar debuut

De zege in de ZZ-Zwaar rubriek in Nigtevecht ging donderdag naar Kirsten Brouwer, die de KWPN-hengst Ghandi voor het eerst uitbracht in deze klasse. Het duo maakte hun debuut in de ZZ-Zwaar rubriek en won deze met een score van 68,43%.  “Heel blij!”, schreef de amazone op haar facebookpagina. “Trots op hem.”

De Bojengel-zoon is een van de jonge paarden, die door is naar de derde WK-selectie. De nog maar 7-jarige hengst liet hiermee de concurrentie ruimschoots achter zich. De tweede plaats ging naar Ingrid Gerritsen met Ferrari (v. De Niro), zij behaalden een score van 64,07%. De derde plek ging naar Joyce van Schaik met Royal Heritage (62,86%).

In de tweede proef pakte Ingrid Gerritsen en Ferrari de winst met 61,79%. Hier ging de tweede plaats naar Annet Brouwer met Adamo VDW (v. Gribaldi) met een score van 60,50%. Petra de Jong-Oudendijk eindigde als derde met Favory Szeles met 59,86%.

Goede score voor Dana van de Bovenkamp

In de gecombineerde Lichte Tour/young riders-rubriek  behaalde Dana van den Bovenkamp met haar Evita Ronia (v.Westpoint) een score van 69,71% in de individuele proef. Hiermee lieten zij Lichte tour amazone Letty Roseboom en Dancing Dilinda ruimschoots achter zich. Zij behaalden een tweede plaats met 62.72%. De derde plek ging naar Joyce van Schaik met Glendale (v. Ampére) (62.65%).

Ook de individuele proef werd een prooi voor Diana met Evita Ronia met een percentage van 70,29%, de hoogste dagscore. Tweede in deze rubriek werd Iris Klaassen met Denzel B zij reden de Int 1 proef en behaalden 63,60%.

Uitslag

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.