Kleine GP Sentower voor Bucci, Van den Brink vierde

Piergiorgio Bucci was gisteravond met de hengst Casallo Z de snelste in de spannende barrage van de kleine Grote Prijs in Sentower Park in het Belgische Opglabbeek. Hij kreeg de zege niet cadeau want Ann Carton-Grootjans eindigde op twee honderdste als tweede. Ook Mark Bluman zat er vlak bij met de KWPN-hengst Warrant, de andere hengst van Tal Milstein en werd derde. Voor Stefanie van den Brink was er de vierde plaats op de Ierse merrie Merida.

De 23 combinaties in de barrage van het 1,45m-parcours moesten er hard voor rijden om bovenaan het klassement te eindigen. De hengsten van de Tal Milstein Stables waren in grote vorm. Piergiorgio Bucci won in 38,82 seconden de wedstrijd met de Casall-hengst Casallo Z. Maar ook de zoon van Numero Uno, Warrant, ging hard onder Mark Bluman. Het paar finishte in 39,12 seconden.

Veel strijd

Ann Carton-Grootjans wist zich met Funky Music (v. Vigo d’Arsouilles) op geweldige wijze tussen de twee Milstein-hengsten in te rijden. Zij klokte de tweede tijd van 38,84 seconden. Stefanie van den Brink, die voor Ashford Farm rijdt, plaatste zich als vierde met Merida (v. Metropole) in 40,00 seconden. Ook de vijfde tijd, 40,11 seconden, van de Luxemburger Christian Weier en Global (v. Nabab de Rêve) bewees dat de top erg dicht bij elkaar lag.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horseman.be/PaardenkrantHorses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.