Knallende comeback voor Showtime FRH: 79,28% in GP Update

Dorothee Schneider en Showtime Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Showtime FRH (v. Sandro Hit) van Dorothee Schneider is terug.  En hoe: met 79,28% won hij vanmorgen de Grand Prix (Spécial Tour) op Munich Indoors in München. De Sandro Hit-ruin was door een blessure bijna een jaar uit de running. Op het CDI in Salzburg (december 2016) kwam hij voor de laatste keer in actie. 

De bijna-80 %-score is voor de elfjarige ruin geen record. In 2016, in aanloop naar de Olympische Spelen, scoorde hij meerdere keren boven de magische 80%. Ook op de Olympische Spelen in 2016, waar hij zowel in de Grand Prix als de Spécial derde werd, was er een 80+score. In totaal is dit de negende zege van de gouden medaillewinnaar (team) van Rio.

Ingrid Klimke heeft ook Geraldine top voor elkaar

Ingrid Klimke, die gisteren in München de Grand Prix won met Franziskus (bij zijn debuut op internationaal Grand Prix-niveau), werd tweede met de merrie SAP Geraldine (v. Fürst Grandios) met 72,52%. Ook voor deze negenjarige merrie was dit het debuut op internationaal Grand Prix-niveau. Plaats 3 was voor de Amerikaanse Catherine Haddad-Staller, die Semper Fidelis (v. Sir Donnerhall I) reed. Zij kwam uit 70,92%.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.