KNHS-directeur Rens Plandsoen op non-actief

Rens Plandsoen. Foto: Imre Engbers

KNHS-directeur Rens Plandsoen is deze week op non-actief gesteld. De KNHS noemt als redenen ‘verschillen van inzicht’ en ‘gebrek aan draagkracht’ binnen de KNHS.

Eerder werden het personeel en de Ledenraad geïnformeerd over de ontstane situatie. De KNHS zit in lastig vaarwater nu de organisatie in het komende jaar 750.000 euro moet bezuinigen.

Rens Plandsoen is nog maar nauwelijks een jaar werkzaam voor de KNHS. Zij was niet bereikbaar voor commentaar.

Verklaring KNHS

De volledige verklaring van de KNHS luidt:

‘De KNHS is met Rens Plandsoen, sinds 5 december 2016 algemeen directeur van de KNHS, in gesprek over haar positie. Reden hiervoor is een verschil van inzicht in de wijze waarop aan de organisatie leiding moet worden gegeven. Binnen de KNHS bestaat hierdoor geen draagvlak meer voor het door Rens Plandsoen gevoerde beleid.

De KNHS heeft besloten dat Rens Plandsoen in afwachting van verdere besluitvorming geen werkzaamheden voor de KNHS zal verrichten. Vooralsnog zullen Theo van der Meulen, financieel directeur, en Maarten van der Heijden, technisch directeur, de taken van de algemeen directeur waarnemen.

Het KNHS-bestuur is in overleg met Rens Plandsoen en beraadt zich over de te zetten vervolgstappen.’

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

 

 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
2 reacties op KNHS-directeur Rens Plandsoen op non-actief
  1. 1

    Moeten we volgen jaar natuurlijk het dubbelen bezuinigen.

  2. 2

    @ eerder het dubbele betalen !!!