Kraut wint Snowman Stakes met KWPN’er Cavalia

De zege in de rubriek over 1,45m met winning round was vandaag in Londen voor Laura Kraut met de KWPN-merrie Cavalia. Het Amerikaanse duo was één van de negen combinaties, die voor de tweede keer van start mochten en Kraut stuurde de voormalige topper van Timothy Hendrix ruim een seconde sneller over de streep dan haar concurrenten. Harrie Smolders was de enige Nederlander, die in deze rubriek in actie kwam, maar kon geen rol van betekenis spelen.

De tweede plaats was voor Lorenzo de Luca met  Halifax van het Kluizebos (v. Heartbreaker). Het duo uit Italië won gisteren overtuigend de tijdsrubriek over 1,50m, maar moest vandaag zijn meerdere erkennen in het Amerikaanse paar.

Vijf keer foutloos

Maurice Tebbel en Camilla PJ (v. Calme) finishten in de derde foutloze tijd. De Duitse ruiter was zo’n anderhalve seconde langzamer dan De Luca, maar was op zijn beurt wel ruim twee seconden sneller dan zijn landgenoot Daniel Deusser met Cornet d’Amour. Deusser en de Cornet Obolensky-zoon werden gevolgd door Peder Fredricson met H&M Carat Desire. De Zweedse ruiter klokte de langzaamste foutloze tijd in de winnig round met de nakomeling van Carinjo en maakte zo de top 5 volledig.

Nederlander

Smolders was met Zinius, de enige combinatie voor Nederland in deze rubriek. De zoon van Nabab de Reve kwam met vier strafpunten uit de ring in de eerste omloop en plaatste zich niet voor de winning round. Het duo eindigde uiteindelijk op de twintigste plaats.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.