Kuipers niet te kloppen in Master 3-tour Mijas

Doron Kuipers hier met Baileys.

Doron Kuipers was de afgelopen dagen al goed voor meerdere top vijf-klasseringen op de Spaanse Costa del Sol-Tour en zojuist liet hij met Diablo F zien, dat hij ook vandaag in vorm is. In de rubriek over 1,40m direct op tijd stuurde de Nederlandse ruiter zijn Canturano-nakomeling in 60,71 seconden over de streep en was daarmee zowat twee seconden sneller dan Alain Jufer, die tweede werd.

De Zwitserse ruiter zadelde Rubner’s Casall voor deze rubriek en liet de dertienjarige Casall-zoon in 62,54 seconden over de eindstreep galopperen. Met deze tijd was Jufer net een fractie sneller dan de Britse Louise Whitaker, die met Cleopatra (v. Kannan) in de derde foutloze tijd aan de finish kwam.

Geen Spanjaarden

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Marcel Wolf met Hauntain van t Paradijs (v. Quadrillo) en Adrian Whiteway met Carambow (v. Contendro). Het Duitse duo finishte foutloos in 62,64 seconden en eindigde op de vierde plaats en het Britse paar kwam in 63,04 seconden aan de finish en werd vijfde.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.