Kukuk maakt van Limonchello een Ferrari Update

Hij is nog maar een paar maanden terug van een schouderblessure, maar Christian Kukuk stond er vandaag weer helemaal. De stalruiter van Ludger Beerbaum schreef met Limonchello NT de Grote Prijs van Frankfurt op zijn naam. Marc Houtzager en Gert Jan Bruggink zullen aan deze Grote Prijs geen warme herinneringen overhouden.

Drie balken met Sterrehof’s Calimero (v. Quidam de Revel) hielden Houtzager uit de barrage. Bruggink stuurde Connelly (v. Calvados Z) vroegtijdig naar de stallen.

Mercedes

In een zware Grote Prijs op 1.55 m-niveau haalden drie Duitsers en een Italiaan de race tegen de klok. Heel knap heeft Christian Kukuk van de oorspronkelijk langzame Westfaalse hengst Limonchello NT (v. Lord Caletto), in bezit van Peter Nagel-Tornau, een Ferrari gemaakt. De jongeman uit Riesenbeck zette met de groot galopperende hengst de snelste tijd op de klok (40.57 seconde), liet alle balken liggen en reed in een Mercedes terug naar Westfalen.

Renzel en Hetzel

Markus Renzel verdiende op de tweede plaats 14.000 euro na zijn tweede foutloze rit op Cato, Holger Hetzel en Legioner eindigden als derde.

De enige buitenlander in de barrage, Luca Moneta en Herold N, kregen een springfout en eindigden op de vierde plaats.

Winnende rit

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.