Kür én kameel voor Bröring-Sprehe

Kristina Broring-Sprehe met Desperados. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Hannoveraanse premiehengst Desperados FRH (v. De Niro) danste vanavond onder Kristina Bröring-Sprehe naar 83,85% en de winst in de kür op muziek van Horses and Dreams. Vrijdag was het duo nog vierde in de GP, maar nu stonden ze unaniem aan kop.

Severo Jesus Jurado Lopez kwam met zijn De Niro-zoon Deep Impact 3 als enige ook (nog net) boven de 80% uit, maar moest duidelijk zijn meerdere erkennen in de Duitse. De derde plaats was voor Patrik Kittel, die met Delaunay OLD (v. Dr Doolittle 45) naar 79,875% reed.

Prijsuitreiking

Omdat Horses and Dreams dit jaar het thema ‘Horses & Dreams meets the Royal Kingdom of Jordan’ heeft meegekregen, werd de prijsuitreiking in stijl voltrokken. De drie winnaars kwamen niet op hun dressuurpaarden, maar op kamelen hun prijzen en applaus in ontvangst nemen. Dit tot algehele hilariteit.

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.