KWPN-hengst Invershin op stal bij Carlijn Vaessen

Jennifer Hoffman met Invershin. Foto: Melanie Brevink- van Dijk

De KWPN-hengst Invershin staat sinds enkele weken op stal bij Carlijn Vaessen, dit meldt Vaessen zelf op haar Facebook-pagina. “Heel blij met dit super talentvolle paard!!”, zegt de negentien jarige amazone. De zoon van Charmeur stond bij Jennifer Hoffmann.

De door Rene Fransen gefokte Invershin werd vorig jaar bij het KWPN goedgekeurd en slaagde in het najaarsverrichtingsonderzoek van voor de test met 80 punten. Daarna vertrok de Charmeur-zoon naar de in Duitsland gevestigde Amerikaanse amazone Jennifer Hoffmann. Zij kreeg Invershin van eigenaar Eric Koele op stal om hem voor te bereiden op zijn optreden op de hengstenkeuring dit voorjaar in Den Bosch.

Vaessen blij met hengst

De vierjarige hengst zou ook zijn verdere opleiding in Duitsland vervolgen. Nu is hij terug op Nederlandse bodem en de jeugdige amazone Carlijn Vaessen heeft hem te rijden gekregen. “Sinds enkele weken staat de goedgekeurde 4 jarige KWPN hengst Turfhorst Invershin (Charmeur x Balzflug) bij ons op stal! Heel blij met dit super talentvolle paard!! Bedankt voor het vertrouwen Eric Koele!”, schrijft Vaessen op haar Facebook-pagina.

Bron Facebook/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.