Ga naar hoofdinhoud

Laatste rit De Vries en Farzana goed voor derde plaats in Intermédiaire I

Farzana G en Mara de Vries Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Na zijn Prix St. Georges-winst op donderdag was Matthias Alexander Rath de gedoodverfde favoriet voor de Intermédiaire I, die wordt verreden op het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden. Met Danönchen OLD won hij de proef op Lichte Tour-niveau unaniem met 74,461%. Mara de Vries slaagde er niet in om haar tweede plaats te prolongeren en eindigde een plaatsje lager.

Met het wat braaf ogende junioren-paard van zijn stiefzus Liselott Marie Linsenhoff zette Rath de juryleden een correcte proef voor en mocht voor de tweede dag op rij de eerste prijs in ontvangst nemen. Kira Wulferding kwam het dichtst bij de winnaar in de buurt. Zijn stuurde Belissimo M-dochter Bohemian Rhapsodie naar 70,931%.

Drie Nederlanders in top vijf

De allerlaatste proef van Mara de Vries en de WK-merrie Farzana leverde 69,069% op. Net als in de Prix St. Georges liet de Ampère-dochter een aansprekend beeld zien, waarbij ze opvalt met haar fijne drafwerk. Lotte Meulendijks verbeterde zich met Welt Hill (v. Welt Hit II) sterk ten opzichte van een dag geleden en behaalde de vierde plaats met 67,892%. Ook Vincent Bol behaalde een plaats in de top vijf: hij reed 67,598% bij elkaar met Baltimore (v. Johnson).

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.