Laura Visser: ‘Alles in het teken van de slipjas’

Laura Visser met Zillion en de slipjas van Mart Visser. Foto: Facebook

Op de Subtop-wedstrijd in Nunspeet maakte Laura Visser haar langverwachte debuut in de Prix St. Georges. Voor de amazone was het doel om een score boven de 60% te realiseren en daar slaagde ze ruimschoots in: met de Gribaldi-zoon Zillion eindigde Visser op de tweede plaats met 63,38%. De proef werd gewonnen door Engie Kwakkel en Custom Zadels Eyecatcher (v. Uphill).

“De proef ging heel goed, de appuyementen waren mooi en de uitgestrekte draf is verbeterd”, vertelt Laura Visser over haar Prix St. Georges. “De Intermédiaire I moet ik nog even oefenen. Zillion werd iets te heet en dat leverde storingen op in de galop. Voor mij betekent dit dat ik steeds een stukje dichterbij de Grand Prix kom”, aldus de trotse amazone, die bij haar debuut de door Mart Visser ontworpen slipjas van moeder Tosca Visser droeg.

Teleurstellende ZZ-Zwaar-groep

In de Inter I kwam Visser net niet boven de 60% uit en ging de overwinning naar Chris Epskamp met de Rubels-zoon Wubels Zw. In de ZZ-Zwaar kwam slechts één ruiter (van de negen starts) met een voldoende score de ring uit. Dennis Schurink stuurde Wonder Lady (v. Parcival) in de eerste ring naar 64,14%. In de andere ring slaagde geen van de zeven combinaties.

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.