Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren meteen tweede in Knokke

In Knokke is het prestigieuze zomerevenement Knokke Hippique van start gegaan. Deze week is er een vijfsterrenconcours, de komende twee weken staat er een summer tour om het programma. De vijfsterrenruiters zijn er dus alvast aan begonnen en Lisa Nooren imponeerde in de eerste proef. Over 1.40m moest ze met VDL Groep Urane de Talma (v. Argentinus) enkel Petronella Andersson en Mouse (v. Limbus) laten voorgaan.

Op drie terreinen wordt er tegelijk gereden en gestreden. Het ‘Zoute Plage’ is het hoofdterrein en daar tonen de topruiters hun kunstjes. Een proef rechtstreeks op tijd was een kolfje naar de hand van Petronella Andersson en de negentienjarige Mouse. Een goede start dus voor inrichter Stephan Conter, aangezien hij de broodheer van Andersson is. Lisa Nooren werd op geringe achterstand tweede. Ook de Belgen deden het goed met een derde plaats voor Constant Van Paesschen. Hij reed zijn nieuwste aanwinst Cavalla (v. Calvaro Z), die voorheen nog gereden werd door Benjamin Robert en Camille Demolie.

Verder in de top vijf vinden we de Zweedse topamazone Malin Baryard-Johnsson en H&M Cue Channa (v. Cardento) en de Colombiaan Dayro Arroyave op Infinity (v. Cicero Z). Later vandaag volgen nog een 1.45m-proef en als afsluiter een 1.50m rechtstreeks tegen de klok.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.