Lisa Nooren op hoogste trede Nederlands podium bij puntenspringen

Lisa Nooren hier met VDL Groep Sabech d'Ha Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het compleet Nederlands gekleurde podium bij het puntenspringen over 1,45 meter werd aangevoerd door Lisa Nooren en VDL Groep Urane de Talma (v. Argentinus). Sander Geerink en Ben Schröder verzamelden evenveel punten als de winnares, maar finishten net iets minder snel.

Nooren verscheen halverwege het 47 deelnemers tellende veld aan start en stuurde de negenjarige Selle Français-gefokte merrie met 65 punten en 50,03 seconden op de teller over de finish. Ze nam daarmee de leiding over van Bertram Allen en gaf deze daarna niet meer uit handen.

65 punten

In het zadel van de Numero Uno-zoon Bentley N kwam Geerink het dichtst bij de tijd van Nooren in de buurt: 50,59 seconden. Hij werd gevolgd door Schröder en Glock’s Champions Ludwig (v. Ludwig’s As), die met 51,87 net een fractie sneller waren dan Allen en Quiet Easy (v. Quidam’s Rubin).

De nummers vijf t/m twaalf reden ook 65 punten bij elkaar. Onder het ook Frank Schuttert, Gerco Schröder en Wout-Jan van der Schans.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.