Longines Masters naar New York

De Longines Masters serie verplaatst een van haar drie wedstrijden naar New York. De afgelopen drie edities van de 5* wedstrijd op het Amerikaanse continent vonden plaats in Los Angeles, maar de organisatie maakte gisteren bekend dat de komende editie naar het onlangs gerenoveerde NYCB LIVE Nassau Coliseum gaat.

De reden van de verplaatsing is niet bekend gemaakt. De Longines Masters is een prestigieuze serie voor springruiters over drie wedstrijden. Deze wedstrijden vinden het komende seizoen op de volgende data en locaties plaats: Parijs: 30 november – 3 december 2017, Hong Kong: 9 – 11 februari 2018 en ten slotte New York: 26 – 28 april 2018

Bekijk hier de trailer van de wedstrijd in New York

Bron: longinesmasters.com / De Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.