Lord Chambertin verkocht naar Japan

Ludger Beerbaum heeft Lord Chambertin verkocht. De negenjarige ruin van Lord Z, die met Philipp Weishaupt internationaal uitkwam op het hoogste niveau zal voortaan worden gereden door Karen Polle uit Japan. Het doel van Polle is om met Lord Chambertin aan de Olympische Spelen in Tokyo deel te kunnen nemen.

Lord Chambertin maakte zijn internationale debuut in de jonge paarden rubrieken met Henrik von Eckermann. De Holsteinerhengst behaalde meerdere top tien-klasseringen met de Zweedse ruiter in 2015 en 2016.

Halverwege vorig jaar nam Weishaupt de teugels over van de Lord Z-zoon en leidde de hengst verder op tot 1,60m-niveau. Het laatste optreden van Weishaupt en Lord Chambertin was afgelopen december in Mechelen.

Bron: Studforlife

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.