Ga naar hoofdinhoud

Ludger Beerbaum gaat Lisa Nooren trainen

Lisa Nooren, hier met Royalty des Isles. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Lisa Nooren komt dankzij het Rabo Talententeam regelmatig in contact met mensen die haar verder kunnen helpen in de sport. Zo krijgt het achttienjarige talent in 2016 de kans om te trainen met de Duitse topruiter Ludger Beerbaum.

Lisa Nooren vertelt: “Toen ik te horen kreeg dat ik geselecteerd was voor het Rabo Talententeam, vond ik het een hele eer om een van de talenten te zijn. Het voordeel is dat er het hele jaar leerzame bijeenkomsten zijn. Je ontmoet mensen waar je later mee door kan werken. Bijvoorbeeld de coach Marl van der Toorn, die ons laatst nog heeft verteld over professionaliteit en hoe je de beste atmosfeer om je heen kan creëren waar je optimaal in presteert. Aan dat soort trainingen wil ik graag mijn beschikbaar gestelde budget besteden. Het Rabo Talententeam heeft ook mogelijk gemaakt dat ik volgend jaar bij Ludger Beerbaum kan trainen. Daar heb ik heel veel zin in!”

Bron: Ruitersinoranje.

Eén reactie op “Ludger Beerbaum gaat Lisa Nooren trainen

  • marcel dufour

    De wereld gaat stuk aan politieke correctheid.
    Dat Lisa erg uitkijkt naar werken met Ludger dat begrijp ik maar dat ze ook veel heil ziet in coaches die je helpen om te gaan met professionaliteit dat waag ik zeer te betwijfelen. Als je namelijk de dochter bent van Henk en Nicole Nooren dan is professionaliteit wel ongeveer de eerste les die je meekrijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.