Maikel van der Vleuten wint 1.45m La Coruña, van Asten derde

In de Trofeo Prosegur, een CSI5* tweefasen rubriek over 1.45 meter in La Coruña, heeft Maikel van der Vleuten zojuist de winst opgeëist met Salomon (v. Stolzenberg). Hij reed de snelste foutloze tijd en mag daarmee de winsom van 8.250 euro op zijn naam schrijven.

Minimaal verschil

Van der Vleuten had 23,88 seconden nodig voor zijn ronde en bleef daarmee nipt voor op Henrik von Eckermann. Met een minimaal tijdsverschil kwam von Eckermann met Yajamila (v. Lux) in een tijd van 23,95 seconden over de finish.

Van Asten

Leopold van Asten reed met VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) ook voor wat hij waard was. Hij had 24,09 seconden nodig voor de tweede fase en mocht zich daarmee als derde opstellen bij de prijsuitreiking.

Vierde werd de Fransman Aldrick Cheronnet met Rituel du Sartel (v. Luccianno) in 24,40 seconden en vijfde werd Pius Schwizer met Leonard de la Ferme CH (v. Landjuweel) in 24,55 seconden.
Holger Wulschner werd zesde met BSC Cavity (v. Caretino) in een tijd van 24,64 seconden.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.