Video: Marcus Ehning 33 jaar geleden op Indoor Borken

Marcus Ehning begon zijn ruitercarrière bij de rijvereniging in zijn woonplaats Borken. Hij is zijn club al die tijd trouw gebleven. De komende twee weken staat Borken in het teken van het jaarlijkse indoor concours waar hij en zijn broer Johannes nooit ontbreken.

Het evenement in Borken is in de jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd nationale wedstrijd waar ook Nederlanders uit de grensstreek graag komen. Zo staan Steven Veldhuis en Eric ten Cate op de startlijst.

Van meet af aan

Marcus Ehning en zijn broer Johannes zijn er al van begin af aan bij. Marcus heeft onder meer zijn Gin Chin van het Lindenhof bij zich waarmee hij in Amsterdam nog actief was op het hoogste niveau.

Bijna tien jaar oud

Zo’n 33 jaar geleden reed Marcus Ehning voor het eerst meer op zijn eigen indoor Borken. Kijk hieronder naar de video van dat optreden. De bijna tien jaar oude Ehning legt het parcours foutloos af met zijn pony Winnetou.

Bon Facebook Marcus Ehning

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.