Maud Roosendaal nieuwe stalamazone Havikerwaard

Maud Roosendaal en Lord Sandro - Foto: privé

Bart Bles is definitief weg bij de Havikerwaard in De Steeg en heeft dus ook geen beschikking meer over de onlangs door het KWPN erkende Lord Sandro DDH (v. Lordanos), waarmee hij deze zomer nog de Grote Prijs van Arnhem won (ex-aequo). De nieuwe amazone op de stal van Jan van de Kamp is Maud Roosendaal. Zij zal ook Lord Sandro gaan rijden. 

Jan van de Kamp zat al enige tijd zonder stalruiter. Bart Bles, die zelfstandig zijn stal runde in Babberich, reed een aantal van zijn paarden.

Nu heeft Van de Kamp met de nog jonge Maud Roosendaal (20) weer een stalamazone in dienst genomen. Roosendaal was onder andere succesvol bij de junioren en de young riders. Haar toppaard Universo, waarmee ze onlangs nog 4e werd in de GP van Wierden en 5e in de GP van Kronenberg (beide CSI2*), is een zoon van Celano, die op de Havikerwaard ter dekking stond.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.