Maureen Bonder springt naar derde plaats bij zesjarigen

Maureen Bonder, hier met Alex

In het Belgische Lier sprong Maureen Bonder vandaag naar de derde plaats met haar merrie Fireworks vd Kalevallei(v. Nonstop). In deze twee fasen rubriek voor zesjarige paarden moest ze de Belgen Joris Vergauwen en Jan de Pauw voor zich laten.

Joris Vergauwen pakte de winst met de merrie F- La Belle Z (v. Figo De Muze). Hun foutloze rit van 21,99 seconden bleek goed voor de overwinning. Jan de Pauw reed naar de tweede tijd van 22,73 seconden met de merrie Crystal de Leau (v. Clapton VDL) en bleef hiermee voor op Maureen Bonder. Zij had 23,22 seconden nodig om door de finish te komen met de Nonstop-merrie Firework vd Kalevallei.

AES-goedgekeurd

De Belg Dirk Demeersman en de AES-goedgekeurde hengst Luigi (v. Arko III) waren goed voor het vierde resultaat en finishten na 24,17 seconden. De Brit Joe Clee sloot de top vijf af met Duty Free 111 Z (v. Der Senaat 111).

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.