McLain Ward oppermachtig in Calgary

McLain Ward EN HH Carlos Z © Sportfot

McLain Ward EN HH Carlos Z © Sportfot

Niet alleen in Treffen, maar ook over de oceaan in Calgary wordt er op vijfsterrenniveau gesprongen. In het 1.45m was McLain Ward en zijn HH Carlos Z (v. Chellano Z) niet te verslaan. Het gelauwerde duo kwam in deze rubriek rechtstreeks op tijd meer dan twee seconden sneller rond dan Richard Spooner en Beezie Madden.

Ward en HH Carlos Z zijn natuurlijk een geroutineerde combinatie en plaatsten de concurrentie op geruime achterstand. Spooner had voor deze rubriek de onbekende Urzo Diso (v. onbekend) gezadeld. Madden deed het met Con Taggio (v. Contagio). Ook de rest van de top vijf werd aangevuld met louter bekende namen. Madison Goetzmann stond op plaats vier met Prestigious (v. Con Cento). De Rus Vladimir Tuganov sloot aan op stek vijf. Hij reed Sinfonie 168 (v. Satisfaction I).

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.