Meer sterren voor Royal Windsor Horse Show

De internationale Royal Windsor Horse Show, die jaarlijks in de tuin van de Britse koningin wordt gehouden krijgt voor zowel het springen als voor de dresuur een hogere sterrenstatus. Het CSI4* wordt een CSI5* en het CDI3* wordt een CDI4*. Het evenement staat op de kalender van 10 tot en met 14 mei 2017.

De prijzenpot voor het springen komt dit jaar in totaal op zo’n 610.000 euro waarvan er rond de 300.000 euro verdeeld wordt op het hoogtepunt van het concours, de Rolex-GP.

Mennen

Er wordt op de Royal Windsor Horse Show niet alleen gesprongen en dressuur gereden, ook de menners kunnen aan de slag in de CAIO4* in de tuin van de koningin. Het evenement is één van de belangrijkste menwedstrijden van het Verenigd Koninkrijk en naast de titel op deze prestigieuze wedstrijd voor menners is het ook een kwalificatie-wedstrijd voor de wereldbekerfinale mennen.

Klik hier voor meer informatie over de Royal Windsor Horse Show 2017

Bron: St.Georg

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.