Meest gelezen op Horses.nl (5): De veiling van Zenith SFN Exclusief

Jeroen Dubbeldam met Zenith. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het hield de gemoederen op het internet flink bezig, de waarschijnlijke scheiding der wegen van Jeroen Dubbeldam en zijn gouden SFN Zenith. Op dit moment staat Zenith nog steeds op stal in Weerselo, maar dat was eigenlijk niet de bedoeling van het Springpaarden Fonds Nederland. Op 5 in deze lijst: de SFN-veiling en al het nieuws daar om heen. 

Het best gelezen werd het liveblog over de SFN veiling, waarin SFN Zenith voor 850.000 euro werd teruggekocht door het SFN. De totaalopbrengst van de veiling was 1.925.000 euro, ver onder de beoogde 3 miljoen euro en daarmee zeer teleurstellend. Klik hier voor het liveblog.

Jeroens verdriet

Jeroen Dubbeldam stak het niet onder stoelen of banken dat hij baalde van de aanstaande veiling van SFN Zenith. Ook berichten daarover vonden gretig aftrek bij de bezoekers van Horses.nl. Zoals bijvoorbeeld ‘De verkoop voelt niet goed’ of ‘Ik ga niet op de knieën’.

Een paar maanden eerder deed hij in het magazine Helden andere uitspraken: ‘Het is mooi geweest en Zenith wordt verkocht’. Ook een clickbom op Horses.nl.

Andere samenhangende berichten die de SFN veiling naar de vijfde stek in deze lijst brachten:

Openingsbod voor Zenith: 500.000 euro
SFN houdt uitverkoop; Zenith in veiling

Lees ook: 

6: Grappig nieuws 2016
7: Gedoe 2016

8: Het verlies van Wim Ernes en Marja Teekens

9: Het debuut van de Mystery Fokker
10: Totilas nog altijd goed voor clicks

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.