Ga naar hoofdinhoud

Megan Laseur strijdt voor podiumplek in 1,50m/1,55m GP Lier

Megan Laseur hier met Cleopatra op het NK Springen in Mierlo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Vanmiddag werd in Lier de Grand Prix over een hoogte van 1,50m/1,55m verreden en daarin pakte Megan Laseur een podiumplaats. De winst in de Grand Prix ging naar Julie Welles.

Het bleek een loodzware Grote Prijs te zijn, aangezien vier van de 58 combinaties de barrage maar bereikten. Het was de Amerikaanse Julie Welles die uiteindelijk de overwinning op haar conto bij kon schrijven. Met Nouvelle reed Welles een tijd van 41,53 seconden, waar geen van haar conculega’s bij in de buurt wisten te komen.

Top zes

Op meer dan drie seconden achterstand eindigden op een tweede plaats de Ier David Simpson en Jenson (v.Verdi TN) met een tijd van 44,59. Onze landgenote Megan Laseur wist met Cleopatra (v.Quick Star) een tijd neer te zetten van 44,92 en pakte hiermee een mooie derde plaats. Dirk Demeersman deed een poging de winst in eigen land te houden, maar kwam tekort en moest bovendien acht strafpunten noteren. De snelste vier-fouter was Bas Moerings met Fasther (v.Vigo D’Arsouilles), en pakte hiermee nog een zesde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.