NK vierspannen 2018 in Beekbergen

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het NK vierspannen zou worden verreden op Outdoor Brabant in Breda. Echter moet het wedstrijdterrein van Outdoor Brabant verhuizen. Ondanks dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing, heeft dit meer tijd nodig. Daarom heeft de KNHS besloten het NK vierspannen te laten plaatsvinden op de accommodatie van het Riant Equestrian Centre in Beekbergen.

De Nederlandse titelstrijd zal plaatsvinden van 9 tot en met 12 augustus 2018 en is onderdeel van de internationale wedstrijd. Het NK valt enkele weken voor de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Tryon. Voor aanvang van het NK zal bondscoach Harry de Ruijter zijn team voor het Wereldkampioenschap al bekend maken.

Bron: persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.