Menster Wrigley-Miller trekt dure camera waterhindernis in

De Amerikaanse menster Misdee Wrigley-Miller werd vanmiddag in marathonhindernis 6 staande gehouden door de juryleden. De aanleiding was een bijzondere: haar wagen had een stroomdraad meegetrokken, die tot ver in de waterhindernis een soort kluwen vormde.

Een reclamebord werd meegetrokken en Paardenkrant-Horses-fotograaf Arnd Bronkhorst zag één van zijn camera’s kopje onder gaan.

Kapotte Nikon

Behalve een kapotte Nikon D4S en een dure lens bestaat de schade vooral uit het sportieve leed van de Amerikaanse, die door de juryleden in de hindernis werd staande gehouden. De draad moest eerst van de marathonwagen worden losgemaakt en opgerold voor Wrigley-Miller haar weg kon vervolgen.

Het is nog niet bekend of de Amerikaanse menster protest heeft ingediend.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.