Meulendijks en Avanti hebben scores voor B-kader bij elkaar

Anne Meulendijks met Mdh Avanti Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

70,891% in Le Mans (februari), 71,652% op Indoor Brabant (maart) en 71,7% op de kadervormingswedstrijd in Etten-Leur afgelopen weekend. Met die Grand Prix-scores heeft Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P. (v. United) de scores voor het B-kader bij elkaar. 

De succesvolle U-25 combinatie maakte dit jaar de overstap naar de senioren. Per 1 oktober vorig jaar werd Avanti al vastgelegd door Stichting N.O.P. met het oog op de Wereldruiterspelen in Tryon.

Kadercriteria

Een Olympisch kader-score heeft Meulendijks met Avanti nog niet behaald bij de senioren, de grens ligt daar op 72%. Voor het B-kader ligt de grens op 70% in de Grand Prix. Om in het kader te geraken moeten combinaties vanaf januari 2018 in een cyclus van 9 maanden (voorheen een jaar) drie keer een kaderscore behalen in de Grand Prix. Twee daarvan op internationale wedstrijden.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.