Michael Greeve wint finale zesjarigen op CSIYH1* Lier

Op het CSIYH1* van Lier ging Michael Greeve er gisteren in de finale van de zesjarigen met de winst vandoor. Conquest-nakomeling Habanero was, net als in de zesjarigen rubriek van zaterdag, de sterkste in zijn klasse onder het zadel van Greeve.

Michael Greeve reed twee foutloze rondes en een snelle barrage in een tijd van 34,99 seconden. Ook op zaterdag was Greeve in de rubriek direct op tijd de snelste van de foutlozen.

 

Tweede en derde

Mystic van ’t Hoogeinde (v. Echo van t Spieveld) werd tweede in de finale onder Jeroen de Winter met een barragetijd van 36,82 seconden.  De Ier Neal Fearon stuurde Numero Uno-nakomeling No Limit 67 foutloos naar de derde plaats in een tijd van 37,69 seconden.

 

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook Michael Greeve

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.