Michael Jung verdedigt titel in Badminton

Op de voorlopige deelnemerslijst voor de Badminton Horse Trials 2017, die vandaag online kwam, staat onder andere de winnaar van vorig jaar, Michael Jung. De Duitse topruiter zal met zijn La Biosthetique Sam FBW proberen om dit jaar opnieuw de titel te winnen op dit prestigieuze evenement dat van 3 tot en met 7 mei in Badminton plaatsvindt.

De animo voor deze viersterren eventingwedstrijd is als altijd groot en daarom is er naast een 85-combinaties tellende deelnemerslijst ook een wachtlijst online gezet, waar 36 combinaties alsnog op een startplek hopen.

Startplek

Alice Naber-Lozeman heeft met ACSI Harry Belafonte (v. Heraldik xx), net als Tim Lips met Bayro (v. Casantos), al een startplaats voor deze wedstrijd in mei en Andrew Heffernan en Merel Blom staan beiden op de wachtlijst. Vorig jaar kwamen Lozeman en Harry Belafonte in Badminton uit op de 38-ste plek en voor Lips is het de eerste keer met Bayro in Badminton.

 

Klik hier voor de volledige lijst

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.