Michael Whitaker ongenaakbaar in 1.50 m Update

Michael Whitaker werd derde in de Santa Stakes Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het was Michael Whitaker die in ‘eigen huis’ op de Liverpool International Horse Show de overwinning in het 1.50 m opeiste. Sanne Thijssen, even daarvoor derde in het 1.45 m, pakte nu de zevende prijs en kon dus nog wat extra geld aan haar prijzengeld van het weekend toevoegen. 

Met negen deelnemers in de barrage werd het een spannende strijd. In 33.56 seconden denderde Whitaker met Jb’s Hot Stuff (v. Locarno 62) in sneltreinvaart over de finish en liet daardoor zijn concurrenten achter zich.

Landgenoot Robert Smith stuurde Ilton (v. Dulf van den Bisschop) in 34.21 seconden foutloos rond en pakte daardoor het tweede geld. Emanuele Gaudiano kon met Chalou (v. Chacco Blue) niet tippen aan de tijd van de Britten en werd derde.

Derde tijd

Sanne Thijssen zette met Celine M Z (v. Crusador) de derde tijd neer, maar zag in de barrage een balk uit de lepels vallen en werd daarvoor naar de zevende plek verwezen.

Bekijk hier de winnende rit van Whitaker:

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.