Michaels-Beerbaum ijzersterk in 1.50m

Eind 2015 vertrok de toen zevenjarige Daisy (v. Excenel V), voorheen succesvol onder Annelies Vorsselmans, naar de stallen van Meredith Michaels-Beerbaum. Nu, ruim een jaar later, schreef de merrie samen met zijn amazone de 1.50m-rubriek van de tweede week op het Winter Equestrian Festival in Wellington op haar naam. 

In de druk bezette rubriek bleven twaalf combinaties in de eerste omloop overeind. Slechts drie daarvan hielden ook in de barrage de lei schoon. Onder hen Michaels-Beerbaum, die met een tijd van 41.896 seconden bovendien de snelste van de foutlozen was.

Marie Hecart en KWPN’er Cenwood Delle Lame (v. Emilion) hadden bijna 1 seconde meer nodig om de barrage foutloos te volbrengen en pakten het tweede prijzengeld. Kimberly Prince stuurde haar RMF Fatum (v. Orlando van de Heffinck) naar de derde plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.