Michel Hendrix aan kop bij 1,40m de Peelbergen

Michel Hendrix, hier met Baileys Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Michel Hendrix en de tienjarige Alaska (v. Asca Z) eisten vandaag de overwinning op in het 1,40m direct op tijd in de Peelbergen. Emile Tacken en Waterstone (v.Silverstone) volgden op plek twee en bleven hiermee de Duitser Philip Houston en Casaltina (v. Casall) voor.

Hendrix en de Asca Z-merrie Alaska noteerden een tijd van 58,98 seconden, goed voor de overwinning. Emile Tacken en de Silverstone-ruin Waterstone hadden een halve seconde meer nodig en finishten in een tijd van 59,32 seconden. Philip Houston zadelde de merrie Casaltina en met zijn tijd van 59,43 seconden bleef hij op nipte afstand van de nummer twee.

Vier en vijf

De Zweedse Nicole Persson en de negenjarige merrie Sagolda (v. Sandro Boy) noteerden een tijd van 60,01 seconden en eindigden daarmee op de vierde plaats. De Duitse Esther Forkert en de Contender-merrie Miss Cortina maakten de top vijf compleet en finishten na 60,46 seconden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.