Michel Hendrix uitgeroepen tot Limburgse ruiter van het jaar

Michel Hendrix met Baileys Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Michel Hendrix is  gisteravond uitgeroepen tot ruiter van het jaar van Limburg. Op het jaarlijkse Paardensportgala aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht, viel de ruiter uit Kessel in de prijzen. Ook de bondscoach van de menners, Harry de Ruijter en de nog maar vijftienjarige springamazone Beau Schuttelaar vielen in de prijzen.

Hendrix dankt de uitverkiezing vooral aan zijn tweede plek op het Nederlands kampioenschap dit jaar en zijn overwinning met de Nederlandse equipe in de finale van de landenwedstrijd van de Nations Cup in Barcelona.

Beau Schuttelaar Talent van het Jaar

Op het gala werd Beau Schuttelaar uit Kessel verkozen tot talent van het jaar. De 15-jarige amazone werd onder andere Nederlands kampioen in de klasse ZZ springen.

Oeuvreprijs voor Harry de Ruijter

Menbondscoach Harry de Ruijter kreeg de oeuvreprijs. De Ruijter was zelf als menner zeer succesvol, maar boekte de beste prestaties als bondscoach. Zo werd hij vier keer Europees en drie keer wereldkampioen met de Nederlandse equipe.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.