Military Boekelo: Nederlandse paarden glansrijk door vetcheck

Alice Naber met Peter Parker. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Military Boekelo-Enschede is vanmiddag van start gegaan met de veterinaire keuring. De tien Nederlandse eventingpaarden liepen er glansrijk doorheen. In totaal staan 77 combinaties op de startlijst uit 12 verschillende landen, waarvan er 9 strijden om de zege in de finale van de FEI Nations Cup.

Bondscoach Bettina Hoy heeft na de loting het Nederlandse team bekend gemaakt dat in de landenwedstrijd van start gaat. Andrew Heffernan heeft met Castle View Larry startnummer drie in de dressuur op donderdag, gevolgd door regerend Nederlands kampioen Tim Lips met Bayro met startnummer 21.

Hoogeveen en Naber-Lozeman op tweede dag

Op vrijdag starten Laura Hoogenveen met Quibus met nummer 53 en Alice Naber-Lozeman met ACSI Peter Parker N.O.P. als 72e.

Individuele ruiters

Individueel komen voor Nederland ook Sanne de Jong met Enjoy, Jordy Wilken met Burry Spirit, Joyce van der Kuilen met Brent, Merel Blom met haar twee paarden The Quizmaster en Ceda en Tim Lips met zijn tweede paard Eclips aan start. In Boekelo wordt ook uitgemaakt wie zich Nederlands kampioen eventing 2018 mag gaan noemen.

Bron: MilitaryBoekelo

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.