Moeder Westfaalse reservekampioen Zoom naar Natasha Baker

De Wesfaalse reservekampioen 2016 Zoom (Zack x Don Schufro)- Foto: Rick Helmink

De Britse para-amazone en Paralympisch kampioene Natasha Baker heeft een nieuw paard gevonden in de Don Schufro-dochter Mount St. John Diva Dannebrog. De amazone was tien maanden lang op zoek naar een paard voor de Wereldruiterspelen in Tryon later dit jaar en stuitte bij Emma Jane Blundell tegen de merrie. 

Diva Dannebrog is onder meer moeder van de Westfaalse reservekampioen Zoom (v. Zack) en Finest Hour (v. Finest), die in bezit is van Charlotte Dujardin.

Hopeloos

Baker vertelde aan Horse & Hound dat ze aardig hopeloos raakte in haar zoektocht. “Uiteindelijk heb ik al mijn Facebook-vrienden maar benaderd of zij misschien het juiste paard voor me wisten. Emma Blundell vertelde dat ze Diva niet wilde verkopen omdat het één van haar beste fokmerries is, maar ze wilde haar wel verleasen.”

E.T.

De merrie, die de afgelopen winterkampioenschappen nog werd gereden door Lucinda Elliot, zal door Blundell wel ingezet blijven voor de fokkerij middels E.T.

Bron: Horse & Hound

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.