Nadieh Plegt op dreef in Valkenswaard: ‘Droom is het WK in Lanaken’

Nadieh Plegt was op CSI Valkenwaard goed op dreef bij de vijfjarigen. Met de KWPN-merrie Isanne (Dakar VDL x Larino) beleefde ze drie succesvolle dagen in de Tops International Arena en sloot het concours, na de tweede plek op de openingsdag, in stijl af met de overwinning in de finale.

De 22-jarige Nadieh Plegt rijdt voor de stal van Maarten Kamphuis, die Isanne een jaar geleden kocht. “Isanne is een talent, ze is voorzichtig en heeft een hele mooie techniek,” aldus Kamphuis over de merrie.

WK Lanaken

Plegt wordt sinds twee maanden getraind door Tony Haselbekke en dat begint zijn vruchten af te werpen. “Mijn droom is om in september deel te kunnen nemen aan de Wereldkampioenschappen voor Jonge Paarden in Lanaken”, vertelt de ambitieuze amazone.

Top drie

De tweede plaats was voor de Fransman Benoit Petitjean met D’Rihanna (v. Sir Otto S). De Canadees Braden James werd derde met de KWPN-ruin  I Am Special CB (v. I’m Special de Muze). Ook hij heeft constant gepresteerd: maandag eerste en gisteren ook een derde plek.


Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/TopsInternationalArena

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.