Nederlanders domineren in Small GP Roosendaal

Een oranje podium zojuist in de CSI*1-GP van Roosendaal met drie combinaties, die onder de 32 seconden finishten in de tweede fase van de rubriek over 1,30m. Rogier Linssen was goed voor de allersnelste foutloze rit, hij werd gevolgd door Maikel van der Vleuten en Leon Thijssen maakte de top drie compleet.

Linssen had de zevenjarige Jolie Fleur gezadeld voor deze proef en stuurde de dochter van Contact van de Heffinck in 31,47 seconden over de eindstreep. Van der Vleuten was precies 0,1 seconde langzamer met Bakato (v. Ukato) en liet de tienjarige KWPN’er in 31,57 seconden finishen. Thijssen was op zijn beurt 0,15 seconden langzamer dan Van der Vleuten en voltooide de rit met Tittut (v. Tornesch) in 31,72 seconden.

Top zes

Niclas Parmler was de enige buitenlander in de top zes van deze kleine Grote Prijs. De Zweed zadelde VDL Groep Italia voor deze rubriek en kwam in de vierde tijd aan de finish met de dochter van Numero Uno. Hij werd gevolgd door Bianca Schoenmakers met E Vincent HDH, die net als Italia een nakomeling is van Numero Uno. Het duo kwam foutloos aan de finish in een tijd van 32,72 seconden en maakte daarmee de top 5 compleet. Robert Vos sloot af in het rijtje Nederlanders door Dinky Boy in 33,59 seconden naar de zesde plek te laten springen.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.