Nederlanders succesvol in Valkenswaard

Gert-Jan Bruggink met Vampire Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vanmiddag werden de Medium Tour en Big Tour rubrieken van de CSI2* verreden in Valkenswaard. Beide vielen ten prooi aan twee Nederlandse topruiters. Matthijs van Asten won met Call Girl (v.Cassini) de Medium Tour, en Gert Jan Bruggink won met Vampire (v.Marome NW) de Big Tour.

De Medium tour was een 1,40m direct op tijd. Matthijs van Asten reed supersnel rond in 60,77 en hield zo de concurrentie op achterstand. De tweede plek was voor de Amerikaanse Hilary McNerney met haar Balourado nakomeling Bohemian Rhapsody. De Pool Msciwoj Kiecon maakte de top drie compleet met Cedrick (v.Chacco-Blue).

Nederland ook op vier, vijf en zeven

Teddy van de Rijt stuurde de Germus R dochter Zazou naar een vierde plaats, Joy Lammers werd met First Boy B.B. (v.Hamlet) vijfde, en Josta van Straaten pakte met Ciao Bella S (v.Triomphe de Muze) een zevende prijs.

Big Tour

Ook de Big Tour was een direct op tijd, maar dan over een hoogte van 1,45m. De altijd snelle Gert Jan Bruggink zette een tijd neer van 63,87 seconden en gaf de concurrentie het nakijken. De Belgen Constant van Paesschen (Verdi Treize) en Jos Verlooy (Romeo de Villaret) werden twee en drie. Jur Vrieling stuurde Baltic VDL (v.Quaprice Bois Margot) rond in 66,42 seconden, wat Vrieling nog een vijfde plaats opleverde.

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.